2014. január 22., szerda

Téli asztali örömök

...és akkor ugyanezen napon, hogy boldog új esztendőt kívántam, mindjárt az első tudósításon is túlesünk. A hétvégén több fogásos menüsorral mutattuk be vendégeinknek, hogyan lehet kizárólag növényi alapanyagokat felhasználva változatosan étkezni. Ha nyomon követtétek a múlt évet, akkor tudjátok, hogy tavaly májusban a Restaurant Day kezdeményezéssel indult útnak alkalmi éttermünk és február 16-án továbbra is tervezzük a csatlakozást a világ többi egy napos étterméhez, így akik most nem fértek oda az asztalhoz ne búsuljanak, hamarosan újból terítünk!





A változtatás jogát fenntartva a mogyorós csokis torta kökényes csokissá avanzsált, mindenki megelégedésére és még sütni sem kellett. A szárított tőzegáfonya pedig nem csak egészséges, szép is;-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése